top of page

WINDOW TINTING

Als u op zoek bent naar een manier om uw auto een nieuwe look te geven, overweeg dan om uw autoramen te tinten. Autoramen tinten is een proces waarbij een dunne laag folie wordt aangebracht op de binnenkant of buitenkant van de ruiten, waardoor ze donkerder worden en minder licht doorlaten. Dit heeft veel voordelen voor u en uw auto, zoals:

  • Meer privacy: met getinte ramen kunt u zich meer op uw gemak voelen in uw auto, omdat voorbijgangers en andere weggebruikers minder goed naar binnen kunnen kijken.

  • Minder warmte: getinte ramen houden een deel van de zonnestralen tegen, waardoor uw auto minder snel opwarmt in de zomer. Dit bespaart u brandstof en airconditioning, en verhoogt uw comfort.

  • Minder verblinding: getinte ramen verminderen de schittering van de zon, koplampen en andere lichtbronnen, waardoor u beter kunt zien en veiliger kunt rijden.

  • Meer bescherming: getinte ramen beschermen uw interieur tegen verkleuring en beschadiging door uv-stralen. Ook beschermen ze uw huid tegen schadelijke straling en verkleinen ze de kans op glasscherven bij een ongeluk.

ONZE PRIJZEN

bottom of page