top of page

KEUKEN WRAPPEN

Wilt u uw keuken een nieuwe uitstraling geven zonder veel geld uit te geven? Dan is keuken wrappen een goede optie voor u. Keuken wrappen is het aanbrengen van een speciale folie over de bestaande keukenkastjes, deuren, laden en andere oppervlakken. Zo kunt u de kleur, stijl en sfeer van uw keuken veranderen zonder te hoeven slopen of vervangen.

Bij keuken wrappen is de kwaliteit van de folie erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat de folie lang meegaat, goed hecht en makkelijk schoon te maken is. Daarom gebruiken wij alleen hoogwaardige folies van gerenommeerde merken zoals 3M, Avery, Bodaq en Hexis. Deze folies zijn speciaal ontworpen voor keuken wrappen en hebben een hoge duurzaamheid, krasbestendigheid en uv-bestendigheid.

 

Een ander voordeel van keuken wrappen is dat u kunt kiezen uit meer dan 200 soorten folies.

 

Of u nu houdt van een strakke, moderne look of een gezellige, landelijke sfeer, er is altijd een folie die bij uw smaak past. U kunt ook spelen met verschillende structuren, zoals mat, glans, metallic, hout, steen of leer. Zo kunt u uw keuken een unieke en persoonlijke touch geven.

Keuken wrappen is dus een snelle, voordelige en creatieve manier om uw keuken te vernieuwen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en u te adviseren over de beste opties voor uw keuken.

bottom of page