top of page

Keuken wrappen iets voor u?

Bent u toe aan een nieuwe look voor uw keuken, maar wilt u niet te veel geld uitgeven? Dan is keuken wrappen een goede optie voor u. Keuken wrappen is een techniek waarbij uw keukenkastjes, deuren en lades worden voorzien van een speciale folie. Deze folie geeft uw keuken een compleet nieuwe uitstraling, zonder dat u hoeft te slopen of te verven.


Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan folies, in verschillende kleuren, patronen en texturen. Of u nu houdt van een strakke, moderne keuken of een gezellige, landelijke keuken, wij hebben de folie die bij u past. U kunt ook combineren met verschillende folies voor een speels effect.


Wij leveren alleen folies van hoge kwaliteit, die bestand zijn tegen vocht, hitte, krassen en vlekken. De folies zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Bovendien zijn ze duurzaam en milieuvriendelijk, want ze gaan lang mee en verminderen de afvalproductie.


Onze vakmensen komen bij u thuis om uw keuken op te meten en de folies aan te brengen. Zij werken snel, nauwkeurig en netjes, zodat u zo min mogelijk overlast heeft. Binnen een dag is uw keuken getransformeerd in een prachtige ruimte waar u weer jarenlang van kunt genieten.


Wilt u meer weten over keuken wrappen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op 085-0043535.

Wij helpen u graag verder met uw keukenproject.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Huisstijl ontwikkeling.

Hoe een professionele huisstijl je startende bedrijf kan helpen. Een huisstijl is meer dan alleen een logo of een kleurenschema. Het is de visuele identiteit van je bedrijf, die je missie, waarden, do

Comments


bottom of page