top of page
IMG_5423.JPG

Laat uw bedrijf er uit springen door zichtbare reclame belettering & carwrapping!

Val op door reclame!

Hoe u uw bedrijf kunt promoten met belettering en carwrapping

Belettering en carwrapping zijn effectieve manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Met belettering kunt u uw logo, slogan, contactgegevens of andere informatie op uw voertuig aanbrengen. Met carwrapping kunt u uw voertuig geheel of gedeeltelijk voorzien van een opvallend design, bijvoorbeeld met full colour prints of speciale effecten.

02192E03-9332-42A0-BA8C-D701ED3CEA06.JPG
IMG_2714 2.jpg

Belettering en carwrapping hebben verschillende voordelen voor uw bedrijf. Ten eerste vergroten ze uw naamsbekendheid en zichtbaarheid. Uw voertuig wordt een rijdend visitekaartje dat overal waar u komt de aandacht trekt. Ten tweede beschermen ze uw voertuig tegen krassen, steenslag en weersinvloeden. Uw voertuig blijft langer in goede staat en behoudt zijn waarde. Ten derde kunt u uw voertuig eenvoudig aanpassen aan uw huisstijl, campagnes of seizoenen. U kunt de belettering of carwrapping makkelijk verwijderen of vervangen zonder schade aan te brengen.

Als u kiest voor belettering of carwrapping, is het belangrijk om een professioneel bedrijf in te schakelen dat kwaliteit en service biedt. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw belettering- en carwrapping-wensen.

Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over de modernste apparatuur en materialen. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste opties voor uw voertuig. We ontwerpen een persoonlijk en uniek design dat past bij uw bedrijf en doelgroep Ook verzorgen wij de montage en demontage van de belettering of carwrapping op een vakkundige en snelle manier.

Wilt u meer weten over onze belettering- en carwrapping-diensten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Wij helpen u graag om uw bedrijf te laten opvallen met belettering en carwrapping.
 

E61FF047-230A-427E-B347-F64B760E4CB9.JPG

DE VOORDELEN
VAN BELETTERING

01

Je bedrijf wordt vaker gezien

Zodra je de weg op gaat wordt je gezien door potentiële klanten! Dit betekend honderden indrukken per maand. Dit kost u niks extra's!

03

Het betreft een eenmalige investering

Wanneer je je auto hebt laten voorzien van reclame, gaat dit jaren lang mee.

Dit betekend dat reclame op een auto

voordeliger is dan drukwerk!

05

Je creëert een grotere naamsbekendheid

Wanneer je auto een mooie en opvallende reclame er op heeft, creëer je uiteindelijk herkenning voor je bedrijf.

 

Ook laat je zien wat je bedrijf doet!

02

In de file staan maakt je reclame nog duidelijker

Aangezien je niet met een vlot tempo mede weggebruikers passeert, hebben zij genoeg tijd om je auto/bus even goed te bestuderen.

Hierdoor kunnen zij je gegevens opslaan doordat deze op de zijkanten en of achterkanten duidelijk staan afgebeeld!

04

Klanten in omgeving worden sneller getriggerd

Doordat jou auto voorzien is van opvallende reclame, zien heel wat mensen in de regio wat je doet. Vaak doen mensen het liefste zaken met een bedrijf uit de buurt!

06

Je straalt professionaliteit uit

Een nette bedrijfswagen straalt professionaliteit uit. Hierdoor komt je betrouwbaar over bij je klant en laat je een dat je zelf ook voor kwaliteit staat.

bottom of page