top of page
Modern%20Kitchen_edited.png

Transformeer uw complete interieur!

Mahogany Kitchen

Transformeer uw complete interieur!

Zonder breekwerk of verbouwingen transformeren we met meubelfolies uw complete interieur. Nieuwe kleuren, bijzondere designs met voelbare structuren. Hout-, steen- of leerlookfolies kunnen strak en nauwkeurig worden aangebracht op uw keuken, kast of balie. 

Maar ook vast ingebouwde elementen zoals wanden behoren tot het toepassingsgebieden. Uw interieur krijgt in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling én een tweede leven.

Voordelen van wrappen.

Goed verwerkbaar

Deze high-end interieurfolies maken het mogelijk 2D- én 3D-oppervlakken te restylen.

Sterk

De folies zijn: krasvast, UV-bestendig, waterbestendig, hittebestendig tot 110 graden celcius en hebben een B1 brandcertificering.

Snel

De metamorfose van een keuken, kantoorruimte of hotelkamer is binnen een dag gerealiseerd.

Voordelig

De totaalkosten zijn niet vergelijkbaar met traditionele bouw- en breek werkzaamheden.

Zonder overlast

Folie plakken is schoon

werk en het ruikt niet.

Duurzaam

Meubilair krijgt een tweede leven dankzij de lang houdbare folies.

Image by runnyrem
Image by Paul Postema
Concrete Wall Cafe

Bij het wrappen van je keuken beplakken we de buitenoppervlakten van de keuken met speciale interieurfolie.

Wij bieden een ruim assortiment aan kleuren en materialen, waardoor de keuken geheel naar persoonlijke wens te stijlen is. Op deze manier creëer je het gevoel van een nieuwe keuken, zonder troep of gedoe.

Ook de kastjes van de badkamer kunnen worden beplakt met onze speciale interieurfolie. Ook tegels kunnen wij een nieuwe uitstraling geven. Na de montage worden de randen goed afgekit voor een volledig waterafstotend geheel.

Van eetkamertafel tot vensterbank,

Op de meeste oppervlakken is het 

mogelijk om de interieurfolie 

aan te brengen.

De meeste folie is zeer kras bestendig 

waardoor deze prima kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinde.

Keuken met eiland
A concrete designed bathroom
Gezellige woonkamer

Een bestaande deur in een nieuwe kleur is vaak schilderwerk. Veel stof door het schuren en het schilderwerk in een kantoor of een schone kamer in je woonhuis is niet echt wenselijk. Om dit te voorkomen bestaan er veel folies die in bijna elke kleur beschikbaar zijn.

Hotelkamers slijten snel doordat deze veel gebruikt worden. Door het gebruik van interieurfolie zijn de herstelkosten minimaal! De huidige meubels worden opnieuw geplakt met folie waardoor er geen nieuwe meubels aangeschaft hoeven te worden. 

Vlakke wanden wanden worden worden voorzien van een folie met textuur of juist een mooie print (airtex) Hiervoor hoeft het huis niet te worden afgeplakt en komen er ook geen "spetters" door het huis.

bottom of page