Onze diensten

Laat ons u helpen met uw droom interieur, neem snel contact op voor meer informatie!

Keuken met eiland
A concrete designed bathroom
Gezellige woonkamer

Bij het wrappen van je keuken beplakken we de buitenoppervlakten van de keuken met speciale interieurfolie.

Wij bieden een ruim assortiment aan kleuren en materialen, waardoor de keuken geheel naar persoonlijke wens te stijlen is. Op deze manier creëer je het gevoel van een nieuwe keuken, zonder troep of gedoe.

Ook de kastjes van de badkamer kunnen worden beplakt met onze speciale interieurfolie. Ook tegels kunnen wij een nieuwe uitstraling geven. Na de montage worden de randen goed afgekit voor een volledig waterafstotend geheel.

Van eetkamertafel tot vensterbank,

Op de meeste oppervlakken is het 

mogelijk om de interieurfolie 

aan te brengen.

De meeste folie is zeer kras bestendig 

waardoor deze prima kunnen worden gebruikt voor diverse doeleinde.

Image by runnyrem
Image by Paul Postema
Concrete Wall Cafe

Een bestaande deur in een nieuwe kleur is vaak schilderwerk. Veel stof door het schuren en het schilderwerk in een kantoor of een schone kamer in je woonhuis is niet echt wenselijk. Om dit te voorkomen bestaan er veel folies die in bijna elke kleur beschikbaar zijn.

Hotelkamers slijten snel doordat deze veel gebruikt worden. Door het gebruik van interieurfolie zijn de herstelkosten minimaal! De huidige meubels worden opnieuw geplakt met folie waardoor er geen nieuwe meubels aangeschaft hoeven te worden. 

Vlakke wanden wanden worden worden voorzien van een folie met textuur of juist een mooie print (airtex) Hiervoor hoeft het huis niet te worden afgeplakt en komen er ook geen "spetters" door het huis.

©2020 door Skip Design B.V.

 

Vind ons ook op www.belettering-info.nl